SVV (zo) schudt ook COAL af

0

De ploeg uit zuid van trainer Clyde Pinas kwam zeker met de wil om te voetballen maar moest gewoonweg zijn meerdere erkennen in het dit seizoen oppermachtige SVV van Wolters en consorten. Nadat de eerste kans voor de ploeg van de Oldegaarde was kwam SVV in een snel kwartiertje aan een 3-0 voorsprong. Eerst werd een machtige vrije trap van Keessie Wolters door de doelman gelost en was Yanniek Koorengevel er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken en achtereenvolgens waren het Dick Tijdeman en Dennis Thienpondt , na een weergaloze voorafje van Yoran van Zon, die de ruststand op 3-0 zette.

Na rust moest Serhan Tenekecioglu een aantal maal alert zijn op aanvalsdriften van COAL maar daar waar twijfel bestond bracht Dick TIjdeman met zijn machtige linker en middels een bekeken en gecontroleerd schot in de kruising de 4-0 op het spreekwoordelijke scorebord. Hiermee was alle schijn verdwenen en restte COAL niets anders dan meedoen aan de derde helft. Gezegd moet worden dat ze dat ook goed deden en mede onder toeziend oog van voorzitter Blok gingen de voeten van de vloer. Een mooi teken dat SVV als meerdere gezien werd en toch een vriendschappelijke band onderhouden kan worden.Gelukkig ondervond SVV dit het lopende seizoen al eerder bij tegenstanders als bijvoorbeeld HDV, Victoria’04 en bovenal WIK. De fantastisch leidende scheidsrechter Onderwater uit Stompwijk deed het deze gehele wedstrijd af zonder één gele kaart te tonen.

SVV heeft voor de winterstop nog een laatste horde te nemen bij ‘buurman’ HWD om de de eerste seizoenshelft zonder punt verlies in te gaan. Ook spelen de rood-groenen in het laatste speelweekend van 2017 nog de één-achtste finale voor de knvb beker bij zaterdag derdeklasser MVV’27 in Maasland, een teken dat de ploeg nog strijdend is op alle fronten.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter