Ron Timmers (Dongen) verlengt contract

0

Sinds zijn aanstelling in 2013 draaide het team onder leiding van Timmers jaarlijks mee in de top van de Hoofdklasse. Vorig seizoen werd Dongen overtuigend kampioen, met als gevolg promotie naar de nieuwe Derde Divisie. Daar bezet Dongen een, voor velen verrassende, fraaie tweede plek.

 “Ik ben jaarlijks verbaasd hoeveel potentie er in deze groep Dongense jongens zit. Nog steeds zie ik zowel individueel als als groep ruimte voor verbeteringen en ik wil kijken hoever we met zijn allen kunnen komen “, aldus Timmers.

Voorzitter Angela Jansens: “Als we naar de prestaties kijken, kunnen we niet anders dan heel erg tevreden zijn met deze trainer. Daarnaast is Ron gewoon een prettig mens die prima bij de vereniging past en een goede verhouding heeft met zowel de spelers als bestuur en supporters. Wij zijn dan ook blij dat de samenwerking wordt voortgezet.”

Timmers is in deze regio onder andere trainer geweest van Rijsoord, Groote Lindt, Leonidas, Nieuwerkerk, Zwaluwen en ASWH.