Peter Verhoeve (ASWH): ‘Wij gaan naar AZ om te stunten’

0

Peter Verhoeve neemt het woensdagavond met ASWH op tegen AZ. In Alkmaar staat de ploeg van Peter Verhoeve voor een zware opdracht de volgende ronde van de KNVB-Beker te halen. Verhoeve, oud-speler van GDA, NAC Breda, Sparta Rotterdam verwacht wederom een schitterende ervaring.

De 24-jarige veiligheidsadviseur bij Transafe staat met ASWH bovenin de derde divisie. “ASWH is sinds vorig jaar een steeds hechter team geworden. Daardoor zijn wij ook meer van elkaar gaan eisen, stelt Verhoeve. “Daarnaast beschikken wij ook gewoon over kwalitatief goede spelers in de selectie en dat draagt ook bij aan het huidige succes. Er is een goede mix tussen jonge jongens en ervaring met jongen die al langere tijd op dit niveau voetballen. Daarnaast zet Jack de jongens op de juiste plek en kunnen we zowel goed voetballen en de beuk erin gooien.”

Woensdag wacht het duel tegen AZ in Alkmaar. “Ik verwacht van het duel tegen AZ dat het een mooie ervaring wordt. We moeten vooral genieten en proberen hoge ogen te slaan door ons eigen spel te blijven spelen. Een compliment van AZ na de wedstrijd ondanks een verliespartij zou mooi zijn. Dat neemt niet weg dat ik en het team naar AZ gaan voor een stunt!”