OVV wint bij DRL

0

Op zondag 4 december 2016 moest O.V.V. aantreden op sportcomplex De Leeuwenkuil aan de Spinozaweg te Rotterdam- Zuid. Door een uitstekende eerste helft overklaste O.V.V. op alle fronten het zeer matig spelende DRL .Andre Breinburg maakte de eerste helft een onvervalste hattrick Na een minuut kwam O.V.V. al op voorsprong.

Een hard afstandsschot werd gelost door de DRL goalie, een alert reagerende Andre Breinburg had de bal voor het intikken 0 – 1. Na 3 minuten spelen ging Yoeri Bak goed door op rechts, diens voorzet werd knap binnen getikt door Andre Breinburg. 0 – 2. Na een half uur spelen, speelde Terence van Noord zich op de rechterkant knap vrij en leverde een goede voorzet af op Andre Breinburg, die wederom op de juiste plek stond 0 – 3 . DRL mocht van geluk spreken dat de score niet hoger werd in de eerste helft . Diverse O.V.V. voorwaartsen kregen kansen de score uit te breiden, maar miste jammerlijk. In de tweede helft een opportunistischer spelend DRL, dat nog wel een doelpunt produceerde door een van richting veranderd schot. 1 – 3.

Verder kwam het zeer pover spelende DRL niet. Een terechte en nuttige overwinning van O.V.V.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter