OVV verslaat Woerden op karakter

0

 

Op zondag 11 december moest O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen Woerden. In de eerste helft een fel startend O.V.V., waarin na 10 minuten Yoeri Bak de paal trof na een mooi afstandsschot. Hierna een iets beter spelend Woerden, dat echter geen gaatje wist te vinden in de hechte O.V.V. defensie. Na 5 minuten spelen in de tweede helft kwam Woerden op voorsprong 0 – 1 .

Na deze tegenvaller stroopte O.V.V. de mouwen op en door doelpunten van Alexander Baartmans en Yoeri Bak kwam O.V.V. verdiend op voorsprong 2 – 1 . In de 90e minuut scoorde SC Woerden de gelijkmaker. 2 – 2 .

Beide ploegen hadden zich al verzoend met het gelijke spel, maar Jan ‘t Mannetje zorgde voor het slotakkoord en liet heel O.V.V. juichen toen hij in de 3e minuut van de blessuretijd de winnende treffer binnen schoot 3 – 2 .

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter