Charlois (zo) laat Wilhelmus winnen

0

ROTTERDAM

In de tweede klasse D trad Charlois op het eigen Sportpark aan tegen het Haagse Wilhelmus.

Na een ruststand van 0-1 werd het 1-2 voor de Haagse opponent.

Na een aftastend begin van beide teams kwam de eerste kans na tien minuten voor de thuisploeg. Aanvoerder Jeffrey Pols zag zijn kopbal gepareerd worden door keeper Justin van Look. Na enkele kansjes over en weer zou de ruststand zoals het ernaar uitzag eindigen, zoals de wedstrijd begon met 0-0. Twee minuten voor de rust sloeg het noodlot toe voor de Rotterdammers. Verdediger Mike Korff moest met een blessure het veld verlaten. Uit de hoekschop, die volgde, kon Dylan Groen ongehinderd raak koppen en bezorgde zijn team een voorsprong van 0-1. Een dubbele handicap voor het team van Rinus Schrijver. En een blessure en een 0-1 achterstand vlak voor rust. Na de pauze moest keeper Patrick Fortes van Charlois gelijk handelend optreden op een schot van Ismael El Bouazizi. Fortes verrichtte hierna nog meer goede reddingen en behield Charlois in de race.

SPANNEND

Vlak voor tijd werd het nog spannend. Wilhelmus kon nog eenmaal scoren via Jake Smart. Vlak daarna werd het door Ntumba Kabongo 1-2. Charlois perste er nog alles uit om de gelijkmaker te fabriceren. Invaller Rick Troost kwam in de slotminuut nog alleen voor Van Look. De laatste besliste in zijn voordeel en nog geen tel later werd er afgefloten door scheidsrechter Gossen. Schrijver was na afloop gelaten: „Wij hebben naar vermogen gevoetbald en komen nu in de bekende hoek waar de klappen vallen. Komende zondag thuis tegen concurrent GDA zullen we trachten de winterstop met een mooi resultaat af te sluiten”.

sv Charlois-Wilhelmus   1-2  (0-1)

43. Dylan Groen 0-1, 82. Jake Smart 0-2, 84. Ntumba Kabongo 1-2.

Charlois: Fortes, Pols, Korff (42. Verbeek-70. Troost), Larbi, Hoffman, El Bouarfaoui, Douhoucha, Azzaoui, Ekici (46. El Ouazizi), Dahri, Kabongo.

Wilhelmus: Van Look, De Bree, Dogan, Wartna, Van der poel, Goedhart, Besamusca, El Bouazizi, Smart, Akbulut, Groen (Ruijgrok).

Scheidsrechter: P.A.L.A.Gossen.

Bijzonderheden: In deze wedstrijd trok de god leidende arbiter geel voor Larbi en Ekici van Charlois en Ruijgrok van Wilhelmus. Foto ©Han Steenbeek.

Laat een antwoord achter