Verhoeve en Van den Bosch langer bij ASWH

0

De Technische Commissie van ASWH is achter de schermen reeds begonnen met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017/18. Inmiddels zijn de eerste gesprekken gevoerd en is het eerste nieuws te melden over spelers die de club trouw blijven.

De TC bereikte namelijk overeenstemming met Peter Verhoeve over een langer verblijf op sportpark Schildman. De 24-jarige centrale verdediger gaat dan zijn vierde seizoen bij onze vereniging in. Verhoeve kwam in de zomer van 2014 over van Sparta Rotterdam en groeide direct uit tot vaste waarde. De verdediger uit Den Haag staat niet alleen achterin zijn mannetje, maar pikt ook geregeld zijn doelpunten mee. Verhoeve, die ruim tachtig officiƫle wedstrijden in het eerste elftal achter zijn naam heeft staan, maakte onder andere de schitterende 2-1 in de legendarische promotiewedstrijd tegen Noordwijk en kopte onlangs nog de winnende treffer binnen in de verlenging van de bekerthriller bij Spakenburg.
Verhoeve2016

Ook aanvoerder Jesper van den Bosch draagt volgend seizoen weer het tenue van ASWH. Met hem werd vorig jaar al een verbintenis voor twee seizoenen afgesproken. De 28-jarige middenvelder zal komende zomer aan zijn vijfde jaargang bij ASWH beginnen. Ook Van den Bosch is sinds zijn komst van Capelle in 2013 een vaste waarde in het eerste elftal, waarvoor hij al ruim 120 officiƫle wedstrijden afwerkte en ook regelmatig het net vond. Zijn treffer in de Supercup van 2014 tegen Spakenburg, maar ook de doelpunten in de districtsbekerfinales van 2014 en 2016 en natuurlijk de openingsgoal in het promotietweeluik tegen Noordwijk zijn voorbeelden die menig ASWH-supporter onmiddellijk voor zich zal kunnen hale