Jack van den Berg twee jaar langer bij ASWH

0

Het bestuur van ASWH is verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Jack van den Berg met twee jaar is verlengd. De Barendrechter blijft daardoor tot medio 2019 actief op sportpark Schildman. De contractverlenging is tot stand gekomen op advies van de technische commissie.

ASWH wilde graag langer door met Van den Berg. De 57-jarige trainer had dezelfde intentie, want de samenwerking verloopt naar beider tevredenheid. Sinds zijn rentree bij ASWH presteert Van den Berg uitermate goed met het eerste elftal, met de promotie naar de derde divisie en de winst van de districtsbeker als tastbare prijzen. Ook de prestaties in het huidige seizoen spreken tot de verbeelding. De gesprekken konden dan ook al snel positief worden afgerond.

De keuze om voor een nieuw tweejarig contract te gaan is eveneens een bewuste. Dit is gedaan met het oog op de continuïteit en biedt Van den Berg bovendien de ruimte om in alle rust verder te bouwen aan het team en de vereniging. Het bestuur en de technische commissie hebben alle vertrouwen in Van den Berg en zien in hem de juiste man om de club verder vooruit te helpen.