sv Charlois (zo) verliest ook van Poortugaal

0

sv Charlois (zo) heeft ook de derde bekerwedstrijd in haar poule verloren. Na de nederlagen tegen SC Feyenoord en Den Bommel verloor het op het eigen sportpark met 0-3 van Poortugaal. Door de onderlinge resultaten kunnen SC Feyenoord en Poortugaal hun weg vervolgen in de KNVB Beker.

Het eerste halfuur hield Charlois stand. Met verzorgd voetbal maakten zij het een klasse hoger acterend Poortugaal niet gemakkelijk. Precies op het halfuur was het Julien Gret, die de score opende. Zijn schot van buiten de zestien meter werd enigszins van richting veranderd en liet keeper Patrick Fortes kansloos; 0-1. Tien minuten na de pauze werd de stand verdubbeld. Invaller Leroy van Dongen bezorgde zijn team een 0-2 voorsprong. Een aantal minuten later was het invaller Melivai Krolis, die het duel op slot gooide en voor de eindstand zorgde; 0-3. Trainer Rinus Schrijver was toch tevreden; „Ondanks de personele problemen heb ik mijn team een compliment gegeven. Er werd collectief gestreden en men ageerde niet tegen de arbiter. Ook voetballend heb ik goede dingen gezien en dat moet zich vertalen als het om ‘het echie’ gaat. Komende zondag de eerste wedstrijd thuis tegen Wateringse Veld GONA. Ik hoop op een hoop bijval van onze supporters en dan gaan we zien waar wij staan”.

Bijzonderheden: Scheidsrechter Wagner vond het nodig om Rick Kakiailatu van Charlois tweemaal geel te geven. Vriend en vijand waren verbaasd. Foto © Han Steenbeek.

 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter