Maximaal 26.000 supporters bij Europese thuiswedstrijden Feyenoord

0

Aanstaande vrijdag wordt er bekend welke tegenstanders Feyenoord zal treffen in de groepsfase van de Europa League. Naar aanleiding van de laatste Europese thuiswedstrijd (tegen AS Roma, 26 februari 2015) kreeg Feyenoord van de Europese voetbalbond twee voorwaardelijke straffen van een wedstrijd zonder publiek opgelegd. Om te voorkomen dat de voorwaardelijke straffen worden omgezet in onvoorwaardelijke, neemt Feyenoord verschillende maatregelen voor de Europese thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017. Dit meldt Feyenoord.nl.

De stadioncapaciteit zal worden verminderd naar ongeveer 26.000 toeschouwers. Er zullen netten rondom het hele veld worden geplaatst en er zullen extra stewards worden ingezet.

 

 

Laat een antwoord achter