Ryan van Dijk (NEC) naar ASWH

0

De technische commissie van ASWH is achter de schermen hard bezig met de invulling van de selectie voor het seizoen 2016/17. Dat heeft opnieuw geresulteerd in het aantrekken van een nieuwe speler.

De TC bereikte overeenstemming met Ryan van Dijk over zijn komst naar sportpark Schildman. De 25-jarige Van Dijk is een multifunctionele rechtsbenige speler, die zowel in de defensie als op het middenveld uit de voeten kan. Momenteel speelt hij voor de amateurtak van NEC. Van Dijk speelde eerder voor de proftak van NEC en FC Oss. Namens de Ossenaren speelde hij nog acht duels in de Jupiler League. Sinds 2012 komt Van Dijk uit voor de amateurs van NEC. Omdat hij sinds enige tijd in Rotterdam woont en werkt, zocht Van Dijk naar een club in deze regio. De keuze is op ASWH gevallen.