De Lange (DHC) en Van der Toorn (FC ‘s Gravenzande) naar BSC Lansingerland

0

Beachsoccer Lansingerland heeft zicht het aankomende jaar versterkt twee nieuwe spelers. Frank de Lange, spelend bij DHC in Delft zal het middenveld komen versterken van BS Lansingerland. Ook Beau van der Toorn, spelend bij FC ‘s Gravenzande zal de voorhoede komen versterken.

Hoewel BSC lansingerland vorige maand is ingedeeld in de Eredivisie, zijn de speelschema’s door de organisatie nog niet vrijgegeven. Wel is bekend dat op 4 juni in Amsterdam de eerste speelronde plaats zal vinden. Een week later vindt de tweede speelronde plaatsi n Amsterdam. De derde en de laatste speelronde, eind juni en half juli, worden in Den Haag gespeeld. Door speelronde 4, 5 en 6 heeft de organisatie nog geen locatie bekend gemaakt.

BS Rotterdam en BS Lansingerland ontlopen elkaar wel in de poulefase. De eerste vier uit de poules van zeven gaan verder in de play-offs en spelen ook komend seizoen in de eredivisie.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter