Karim Saidi per direct naar BVCB

0

BVCB-voetbalOud eredivisie- en Feyenoord 1 speler Karim Saidi speelt de rest van het seizoen voor BVCB uit Lansingerland. Saidi traint al sinds oktober mee met de selectie. Tijdens het trainingskamp in Valencia hebben de spelers en Saidi goed aan elkaar kunnen wennen. Hier is tevens de basis gelegd voor de huidige samenwerking.

Melvin Boel: “De eerste maanden stonden vooral in het teken van fysiek- en conditioneel fit worden. Dit is goed gelukt. Het is natuurlijk een heel goede speler. Je ziet dat de jonge spelers veel van hem kunnen leren. We hopen dat een speler van zijn kaliber ons weer een stapje verder brengt. Het is natuurlijk ook leuk om te zien dat onze manier van spelen en werken Saidi aanspreekt. De samenwerking met de spelers en andere leden van de organisatie verloopt heel prettig. Als trainer ben ik hier vanzelfsprekend blij mee.”