Roel Liefden nieuwe trainer Oude Maas

0

Oude MaasRoël Liefden wordt de nieuwe hoofdtrainer v.v. Oude Maas.

Komend voetbalseizoen gaan Roël Liefden en de voetbalvereniging Oude Maas een samenwerking aan. De in Suriname geboren Roël Liefden (48 jaar), momenteel nog hoofdtrainer bij GLZ Delfshaven, wordt dan de opvolger van Warry van Wattum als hoofdtrainer/-coach. Laatstgenoemde had al eerder aan het bestuur van de zaterdag 1e klasser uit Poortugaal laten weten na 3½ seizoenen te zullen gaan vertrekken.

Roël Liefden begon als jeugdvoetballer bij v.v. Hillegersberg, maar heeft daarna naam gemaakt als profvoetballer bij SVV, DS’79/FC Dordrecht, Telstar, FC Groningen, VVV Venlo en FC Den Bosch. Als hoofdtrainer was hij al actief bij de landelijke jeugd van Sparta (bvo), FC Maense, JHR en nu GLZ Delfshaven. Bovendien is hij trainer-coach en assistent bondscoach bij het beach soccer.

Voorzitter Ed Lecomte: “Wij zijn blij dat we Roël Liefden als onze nieuwe hoofdtrainer kunnen presenteren. Kijken we naar de ontwikkeling waar onze vereniging zich in bevindt, dan past daarbij een ambitieuze-, enthousiaste- en zeer gedreven trainer. Kwalificaties die op Roël Liefden zeker van toepassing zijn. Daarbij heeft hij de nodige ervaringen opgedaan in het betaalde voetbal, waar onze spelers veel van kunnen leren. Zijn manier van communiceren en de door hem voorgestane manier van omgaan met spelers en staf passen goed bij de voetbalvereniging Oude Maas. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we een goede samenwerking tegemoet gaan.”