Mo Faouzi (SteDoCo) naar SC Feyenoord

0

Varkenoord feyenoord scSC Feyenoord heeft zich voor volgend seizoen ook nog versterkt met Mohammed Faouzi. Spits Faouzi komt over van zaterdag topklasser SteDoCo.

De 28-jarige Faouzi verhuisde in 2005 van de amateurvereniging ONA naar Excelsior, waar hij uitkwam in de A1. Na afloop van seizoen 2005/2006 werd hij verkozen tot talent van het jaar in de A-junioren eredivisie en verdiende hij een transfer naar FC Utrecht. De aanvaller speelde voornamelijk bij de beloften van Utrecht. Op 26 september 2007 beleefde hij zijn eerste en enige optreden in het eerste elftal, toen hij aan het begin van de tweede helft in een bekerwedstrijd tegen Feyenoord inviel voor Robin Nelisse.

Hierna kwam zijn profloopbaan ten einde en voltooide hij een rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden en ging werken bij een advocatenkantoor. Wel was hij nog actief als amateurvoetballer bij o.a. Noordwijk, IJsselmeervogels en SteDoCo.