Overschiese derby HWD-Steeds Hooger gelijk

1

 

DSC_0092leonidas sambaEen heerlijke ouderwetse derby tussen twee originele oude Rotterdamse clubs eindigde in 2-2.

HWD 85 jaar oud startte als favoriet tegen Steeds Hooger 107 jaar.   HWD scoorde na een half uur  met een geweldig schot 1-0.  Steeds Hooger technisch minder maar qua inzet de sterkste scoorde kort daarop 1-1.  HWD leek op rozen te zitten toen hun aanvoerder vlak voor rust met een super slimme lob 2-1 scoorde. Na de rust bleek Steeds Hooger, met hun  spits, niet alleen de man van deze wedstrijd in huis te hebben maar ook de 2-2 te scoren en zelfs op zoek ging naar de overwinning.

Een te felle charge van een Steeds Hooger verdediger  betekende  een rode kaart. Logisch dat HWD tegen tien man veel sterker werd en vlak voor het einde de overwinning binnen leek te  slepen. Helaas voor HWD was de scheidsrechter geen thuisfluiter en hij had de moed om een door hem toegekend doelpunt twee minuten voor tijd alsnog te annuleren op advies van de eerlijke clubgrensrechter van Steeds Hooger.

Het eerst verdiende punt voor Steeds Hooger.   HWD bleef ondanks de teleurstelling ongeslagen en nestelde zich door het verlies van Cabauw alleen op de 2e plaats met wel 4 punten achter de koploper ONA.

 

 

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Wilco Haaz zegt

    Eerlijk me reet bij elke bal naar voren ging die vlag omhoog

Laat een antwoord achter