Piet de Vogel stopt bij DBGC

0

DBGC - Den BommelIn goed onderling overleg is besloten dat Piet de Vogel per direct stopt als bestuurslid voetbaltechnische zaken bij DBGC. Piet heeft aangegeven dat de komende tijd zijn prioriteit ligt bij het verder uitbouwen van zijn zakelijke activiteiten (mondiaal veilinghuis) en daarnaast meer tijd voor privé wil vrijmaken.

Dit is moeilijk te combineren met de drukke rol van bestuurslid voetbaltechnische zaken. Piet is de mening toegedaan dat deze functie alleen kan worden uitgeoefend als dit voor de volle honderd procent kan worden gedaan. Het vereist korte lijnen en directe betrokkenheid met het voetbalgebeuren en elke dag klaarstaan indien dat nodig is . Een compromis daarin vinden is lastig. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Half functioneren zou de DBGC organisatie tekort doen. DBGC is een mooie club en na ruim acht jaar trainer- en leiderschap en 2,5 jaar als bestuurslid wil hij graag betrokken blijven bij de club.

In deze bestuursperiode is de VTC opgezet van waaruit het voetbalgebeuren centraal wordt gecoördineerd met als uitgangspunt het voetbalbeleidsplan. In deze periode is een sterk team geformeerd, waarin veel DBGC’ers met voetbal knowhow zitting hebben genomen. DBGC heeft in deze periode sportief gezien stappen gemaakt en een en ander is prima georganiseerd. Daarom is het ook gemakkelijker om nu afscheid te nemen.

Na zijn vakantie zal in overleg met Piet worden bekeken welke activiteiten hij verder zal oppakken. Tevens wil hij iedereen bedanken voor de fijne samenwerking met name de VTC, de technische staf en de andere bestuursleden en wenst hij Iedereen veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter