VoetbalRotterdam Krant nu te downloaden!

0

Het Rotterdamse bedrijf Drukzo en VoetbalRotterdam.nl hebben de handen ineen geslagen. VoetbalRotterdam.nl komt dit seizoen in samenwerking met Drukzo met twee kranten uit. De tweede krant is inmiddels bij vele voetbalverenigingen afgeleverd. Onderstaand is de krant in PDF-formaat te downloaden door op de voorpagina te klikken.

vrkrant2-1

Klik hier om de krant te downloaden en/of te bekijken.

Drukzo

Drukzo (www.drukzo.nl) is de snelst groeiende online drukker van Nederland, waar je terecht kunt voor werkelijk al je promotiematerialen. Gevestigd in hartje Rotterdam (midden op de Witte de With!) staat een team van 25 “jonge honden “ klaar om op een Rotterdamse manier hun klanten te helpen. Bij de online drukker werken maar liefst acht (!) eerste elftal voetballers uit de regio, dus het is niet raar dat vele clubs het bedrijf gebruiken voor hun promotiematerialen. Drukzo heeft daarnaast nog eens een uniek belofte: Het beloofd clubs uit de regio een 100 % laagste prijs garantie: Vind je het drukwerk ergens goedkoper, dan levert Drukzo het drukwerk voor een prijs die lager is dan de laagste prijs. Dat noemen ze “zonder moeite, zo geregeld”!.

Drukzo is een internationaal bedrijf. Onder de naam Helloprint (www.helloprint.co.uk) is het bedrijf ook actief in Engeland.

De krant

In de 28 pagina’s tellende tabloid-krant verschijnen achtergrond verhalen, interviews en nog veel meer. Daarnaast zullen enkele projecten van VoetbalRotterdam worden uitgelicht.

Voor meer informatie over adverteren in de krant kunt u mailen naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Drukzo.nl

Laat een antwoord achter