RVVH (VR) langs CVV Zwervers

0

De dames van RVVH zijn nog altijd dichtbij om de 2e periode te pakken, toch moet er dan wel gewonnen worden. Zaterdag streed RVVH thuis tegen de dames van Cvv Zwervers. Na ongeveer 10 minuten spelen kreeg RVVH de controle over de wedstrijd. Het uitstekende veldspel werd na 20 minuten beloond met een doelpunt. Met een onhoudbaar schot vanuit de 2e lijn scoorde rechtsback Alyssa Dijkstra de 1-0 voorsprong. Vlak voor rust bracht Manuela Grootenboer Jennifer Oliveira in stelling om de score te verdubbelen. Een mooie uitslag om mee de rust in te gaan.

In de 2e helft liet Esther de Bruin weer een haar klasse zien! Vanaf 20 meter schiet de dames naar een verdiende 3-0. Een aantal kansen werden jammer genoeg niet goed benut, maar de dames bleven goed voetballen. Nikki de Roest schoot RVVH na 64 minuten naar een 4-0 toe, het tempo ging daarna naar beneden. Uiteindelijk waren de 3 punten weer binnen!! En daar gaat het om!! Nu nog 1 wedstrijd zaterdag tegen Knickerbockers, als deze winnend word afgesloten dan maken de dames mogelijk een kans op de periodetitel.

RVVH: Van Ameide, Gulden, de Bruin, v/d Heerik, Star, v/d Harst, de Roest, Grootenboer, Dijkstra, Ben Chamach, Oliveira(Breinburg)

Overige uitslagen: Heerenveense boys – Klarenbeek 3-2, Viod – Heerenveen 2-0, SSS – Saestum 7-4, Barendrecht – Rhoon 3-1, Odysseus’91 – Knickerbockers 2-1. Barendrecht is nog geen kampioen!