Nick Slotboom (Leonidas) terug naar ASWH

0

Nick Slotboom draagt komend seizoen weer het voor hem zo vertrouwde shirt van ASWH. De negentienjarige Ambachter komt momenteel uit voor de Rotterdamse zondagtopklasser Leonidas. In de zomer keert de middenvelder weer terug bij de club waar hij vrijwel heel zijn leven voetbalde.

nickslotboom

Slotboom begon in de jeugd van ASWH en doorliep alle selectieteams. Als A-junior mocht hij onder Ron Timmers al debuteren in het eerste elftal, waarbij hij direct scoorde in een duel om de VoetbalRijnmond Cup tegen SteDoCo. Vorig seizoen maakte Slotboom, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan, deel uit van de A-selectie van ASWH. Hij kwam vooral in actie in het tweede elftal en viel daar op door zijn vele goals en assists. Daarna koos Slotboom voor Leonidas, waar hij veel speeltijd krijgt op diverse middenveldposities.

De rentree van Slotboom (op de foto in het oranje uittenue van Leonidas) past in de visie van de Technische Commissie. Spelers met een ASWH-verleden worden nadrukkelijk gevolgd en in de selectie worden ook plaatsen ingeruimd voor talentvolle jonge voetballers. In de topklasse heeft Slotboom zich verder ontwikkeld en dus is de TC verheugd dat er overeenstemming met hem is bereikt over zijn komst naar sportpark Schildman.

Foto: John Groeneweg