Lars Bosscha (Capelle) naar ASWH

0

HSV Hoek - V.V Capelle 001ASWH heeft de tweede nieuwe speler voor het seizoen 2015/16 vastgelegd. De Technische Commissie bereikte overeenstemming met Lars Bosscha over zijn komst naar sportpark Schildman. De middenvelder is momenteel actief voor zaterdagtopklasser Capelle.

Bosscha, die deze maand 27 wordt, keerde acht jaar geleden terug naar Capelle na een uitstapje naar de jeugd van Excelsior. Op sportpark ‘t Slot groeide de multifunctionele middenvelder uit tot een vaste schakel. Ook dit seizoen is Bosscha basisspeler bij Capelle en maakte hij tot nu toe zes doelpunten.

De Technische Commissie is verheugd dat Bosscha voor ASWH heeft gekozen. Met zijn specifieke kwaliteiten, ervaring en wedstrijdinstelling vormt hij een duidelijke versterking voor de selectie van de nieuwe trainer Jack van den Berg.