Joop Hiele nieuwe trainer Zwaluwen

0

zwaluwen44Joop Hiele zal vanaf volgend seizoen de eindverantwoordelijke in de technische staf van vv Zwaluwen worden. Hiele (55) komt over van ASWH, waar hij sinds 2013 keeperstrainer is. Na een imposante carrière als speler (352 competitiewedstrijden bij Feyenoord, SVV/Dordrecht en Go Ahead Eagles) en 7 interlands + 2 EK´s en 1 WK, startte Joop Hiele zijn trainerscarrière bij Willem II, waarna het Nederlands Elftal onder 21, PSV, Feyenoord (Jeugd) en ADO Den Haag volgde.

Joop Hiele is in bezit van het diploma oefenmeester 1/TC (UEFA A) als mede oefenmeester 1 Jeugd (UEFA A Jeugd). Vanuit de Technische Commissie is er de duidelijke afspraak, dat Zwaluwen doorgaat op de ingeslagen weg met aantrekkelijk, verzorgd en aanvallend voetbal.

Laat een antwoord achter