Ricky van den Bergh stopt per direct bij DHC

0

DHC 1 - Leonidas zondag 1Ricky van den Bergh (foto) heeft aan trainer Rob de Lange laten weten, dat hij niet meer beschikbaar is voor selectievoetbal. Als grondslag voor zijn besluit noemt Van den Bergh het feit, dat hij de plaats voor jongere spelers in de selectie – door zijn langdurige blessures – niet wil blokkeren. Dat meldt Haaglandenvoetbal.nl

Het optreden van Ricky van den Bergh in de hoofdmacht van DHC bleef in deze voetbaljaargang slechts beperkt tot enige invalbeurten. In het seizoen 2013-2014 was hij nog met vijftien doelpunten op zijn naam de clubtopscorer van DHC.

Van den Bergh zal zijn werkzaamheden als trainer van DHC C1 op dezelfde wijze als voorheen voortzetten. Momenteel volgt de oud-speler van onder andere Sparta, Heracles en ADO Den Haag, de opleiding voor Trainer Coach II (UEFA B).

Laat een antwoord achter