COAL verliest van Pretoria

0

PretoriaVandaag begon de 2e periode van deze competitie en na de doordeweekse wedstrijd tegen SSS voor de VoetbalRijnmond cup was Rvv COAL positief gestemd over deze wedstrijd. Want wat afgelopen dinsdag werd gepresteerd was zeer goed want als je met na een kwartier met 10 man komt te staan en het is na 60 minuten nog 1-0 tegen een klasse hoger spelend SSS (en nog bovenin ook) dan stemt je dat als trainer zeer positief al verlies je deze wedstrijd met 5-0. Maar ja zo zie dat de ene wedstrijd de andere niet is. Zo begon deze wedstrijd tegen Pretoria om 14.37 wat in deze tijd van het jaar erg laat is gezien de wintertijd dan ben je om 16.40 klaar want met blessure tijd moet je wel rekening houden en is het om deze tijd al schemerig. Maar nu naar de wedstrijd het was Pretoria dat de eerste kans had na 2 minuten maar het schot ging net naast maar Rvv COAL was wel gewaarschuwd.

Rvv COAL verloor elk duel op het midden veld en van de vooraf afgesproken zaken kwam weinig terecht en liep Rvvv COAL achter de feiten aan. Als dan ook de verdediging nog staat te schutteren zoals  in de 13e minuut waarbij de bal door keeper Kevin Goudriaan werd ingespeeld naar een verdediger die de bal weer terug speelde en Kevin Goudriaan de bal in de voeten van een speler van Pretoria speelde die weinig moeite had om de 1-0 te scoren weet je dat het een erg moeilijke middag gaat worden. Na 17 minuten was Rvv COAL voor het eerst gevaarlijk toen na een mooie aanval Miguel Portas de bal via de binnenkant van de paal voor het doel langs zag gaan maar helaas voor Rvv COAL niet in het doel. Na de in het begin opgelopen achterstand was het toch wel Rvv COAL dat in de rest van de eerste helft de boventoon voerde als moest uiteraard wel worden opgepast voor de lange ballen van achteruit van Pretoria waarbij de levensgevaarlijke spits wel raad mee wist en vele Rvv COAL verdedigers daar alle moeite mee hadden. In de 32e minuut was het Clifton Plet die goed doorzette en 1 op 1 met de keeper van Pretoria kwam te staan maar de net buiten de 16 meter hands maakte maar de scheidsrechter van dienst (overigens prima leidend) hier geel voor gaf maar gezien de situatie van de wedstrijd tegen HOVDJSRC waarbij een Rvv COAL verdediger een speler een scoringskans ontnam was rood voor de keeper zeker terecht geweest. De vrije trap was goed genomen maar de keeper van Pretoria redde deze zeer goed. Hierna waren er nog wat kansen over en weer maar gescoord werd er niet meer.

De tweede helft begon en uit de eerste aanval van Pretoria moest Rvv COAL gewaarschuwd zijn want de bal werd scherp voorgezet maar gelukkig voor Rvv COAL werd de bal gemist door de speler net voor het doel. Hierna was het alles wat de klok sloeg voor Rvv COAL en werd Pretoria steeds verder naar achter gedrukt. Zo waren er kansen voor Clifton Plet en Miguel Portas maar gescoord door Rvv COAL werd er niet en was het oppassen voor de counter van Pretoria. Zo was er een goede kans voor Miguel Portas die zich mooi vrij speelde maar in plaats van de schieten speelde hij de bal over en zo ging ook deze kans verloren. Pretoria speelde enkel maar de lange bal op de zeer gevaarlijke spits waarbij de verdediging van Rvv COAL haar handen vol aan had. Rvv COAL was druk met aanvallen en ook haar verdedigers probeerde zich met de aanval te bemoeien want Pretoria was rijp voor de sloop. Maar dan weet je dat het fout kan gaan en zo waren er teveel spelers van Rvv COAL voor de bal en na een lange bal van achter kwam de aanvaller van Pretoria alleen voor Kevin Goudriaan die kansloos was en zo was de stand 2-0 voor Pretoria. Ook na deze tegenslag ging toch Rvv COAL door met waar het bezig was en zo was het na een handsbal in het strafschopgebied een penalty voor Rvv COAL. Deze werd netjes ingeschoten door Nuno Henrique Fortes en zo werd de stand 2-1. Na deze stand 20 minuten voor tijd werd het voor Rvv COAL alles of niets en was het zeker niet onverdiend geweest al de 2-2 was gevallen maar uit de vele goede aanvallen werd niet gescoord. Uit een van de weinige uitvallen (alle ballen naar voren) was het Pretoria dat wel wist te scoren en werd de eindstand bereikt van 3-1. Al met al een teleurstellende wedstrijd van Rvv COAL die zeker gezien de wedstrijd van tegen SSS veel beter kunnen maar misschien had de schorsing van laatste man Sven Hagendijk wel onzekerheid gebracht in de verdediging van Rvv COAL maar Rvv COAL bleef achter met lege handen. Volgende week weer nieuwe kansen en zeker gezien het spelers materiaal is het voor Rvv COAL zaaks om hun zelfvertrouwen te vinden want voetballen kunnen ze zeker wel.

Opstelling COAL: Kevin Goudriaan, Louis Cabral (Shamir Aniceta) , Nigel van der Wielen, Romario Bernadine, Dennis Silva Da Mata, Rudy van Rooyen, Ahmed Said, Miguel Portas,  Almir Murati (Arash Noorafkan), Clifton Plet, Nuno Henrique Fortes,

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter