Loting Hoeksche Waard Bokalen 2014

Vliet-640x360FC Binnenmaas heeft dit jaar de organisatie van het toernooi om de Hoeksche Waard Bokalen toegewezen gekregen en is daarmee gastheer voor de finales op zaterdag 7 juni.

Vrijdagavond 31 januari heeft de loting voor de poule indelingen in de kantine van FC Binnenmaas plaatsgevonden. Hierbij is door Pim de Lange van hoofsponsor Stena Line de volgende poule- en wedstrijdindeling geloot.

De Hoeksche Waard Bokalen is een jaarlijks terugkerend evenement, waaraan alle hoogst spelende jeugdteams van de Hoeksche Waardse voetbalclubs kunnen deelnemen. In maart/april starten de voorrondes, die op de verenigingscomplexen worden gespeeld. De halve finales en de finales worden gespeeld op het complex van FC Binnenmaas in Maasdam. De halve finales vinden plaats in de maand mei en de finales op zaterdag 7 juni.

- Advertentie -

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Reageren op VoetbalRotterdam kan alleen met uw naam.LET OP: ZONDER NAAM WORDT EEN REACTIE GEWEIGERD!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.