Topklasser IJsselmeervogels in zee met Pascal Bosschaart

ijsselmeervogelIJsselmeervogels heeft zich versterkt met de ex-prof Pascal Bosschaart. De 33-jarige Bosschaart heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Nadat zijn contract bij het Australische Sydney FC werd ontbonden, in oktober 2013, was Bosschaart transfervrij. Hij trainde mee bij Eredivisionist Go Ahead Eagles, maar legde een contract van de Deventernaren naast zich neer, zo meldt de website van IJsselmeervogels.

Bosschaart kwam in het verleden onder meer uit voor Feyenoord, Den Haag en FC Utrecht. Hij kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. Donderdagmorgen werd al bekend dat Bas van den Brink ‘de Vogels’ per direct gaat verlaten.

9 REACTIES

  1. Toffe gast die pascal,wens hem succes,had hem liever nog wat in de eredivisie zien rommelen.