Scheidsrechters op Maat

3

Enkele jaren geleden richtte Egbert Hadders in samenwerking met VoetbalRotterdam de scheidsrechtersdatabase op. Hadders professionaliseerde hierna. Deze database is nog altijd terug te vinden op VoetbalRotterdam en menig club maakt hier al jaren gebruik van. Hadders regelt ook al jaren de scheidsrechters de regionale toernooien, waaronder de door VoetbalRotterdam.nl georganiseerde VoetbalRijnmond Cup.

Inschrijven Scheidsrechter op Maat

Om in aanmerking te komen als scheidsrechter via de stichting “Scheidsrechters op Maat”, de scheidsrechtersdatabase van Egbert Hadders actief te zijn bij oefenduels en de VoetbalRijnmond Cup is het noodzakelijk een aantal persoonlijke gegevens in te dienen. Deze gegevens worden gebruikt voor informatie-uitwisseling, aanstellingen en uitbetalingen. Dit inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld en per email te verzenden aan: ehadders@xs4all.nl.

U kunt ook contact opnemen met Egbert Hadders via 06-22656318.

3 Comments
  1. Egbert Hadders zegt

    dat is nu 7 jaar geleden. Begonnen met de oefenwedstrijden. daarna kwam de RTV Rijnmond cup erbij. en nu is het veel en veel groter geworden. scheidsrechter op maat is een zelfstandige database. en heeft in Remco van hul en Ron Karremans nog 2 leden die veel werk verrichten voor de database. in de toekomst wordt de commissie nog uitgebereid. dit allemaal door het succes en de mond op mond reclame !!!!!

  2. Peter van der Zwan zegt

    er word achter de schermen veel werk gedaan trots op de manen die dit werk op zich nemen

  3. Koos Den Braber zegt

    scheidshuren.nl regio amsterdam wil ook uitbreiden

Laat een antwoord achter