RDM trekt zich terug uit derde klasse D

Voetbalvereniging RDM heeft besloten zich terug te trekken uit de zondag derde klasse D. Het is voor de club niet meer mogelijk om een representatief elftal op de been te brengen.

”Helaas hebben we de afgelopen weken moeten constateren, dat onder andere door langdurige blessures het aantal volwaardige en/of beschikbare selectiespelers sterk is afgenomen. Versterking uit lagere elftallen is lastig te organiseren omdat veel spelers uit deze elftallen, of het niveau niet hebben, of simpelweg een leeftijd hebben bereikt dat spelen in de derde klasse niet haalbaar is. Als gevolg hiervan heeft het bestuur van s.v.R.D.M. bij de KNVB aan gegeven dat zij het standaard elftal niet meer op kan laten komen in de competitie”, aldus secretaris Rinus Brasker.

Het bestuur van s.v.R.D.M. wil echter wel benadrukken, dat de technische staf, met name trainer Gilbert de Wildt, er alles aan gedaan hebben om s.v.R.D.M. op een hoger plan te brengen. Daarom is het zeer jammer dat door de ontstane situatie geen vervolg gegeven kan worden aan voorgenoemde promotie. Het bestuur hecht er tevens waarde aan dat voornoemde beslissing in goed overleg en in alle openheid tussen bestuur en technische staf genomen is.

 

{loadposition ads}