Wegen Kok en Spartaan’20 scheiden in juli

0

Na vijf seizoenen houdt Patrick Kok het voor gezien bij Spartaan’20. De clubman loodste de club terug naar de tweede klasse (2009/201) en speelt al jaren in de middenmoot van de tweede klasse D. “Ik heb vorige week aan het bestuur van Spartaan’20 kenbaar gemaakt dat ik volgend seizoen toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik heb dit afgelopen dinsdag ook aan de spelersgroep kenbaar gemaakt.”

Voor Kok, die in het bezit is van het diploma TC-1 en hogerop wil, blijft voor het huidige seizoen promotie de doelstelling. “Ik kan met veel plezier terugkijken op een mooie en leerzame periode. Ondanks het feit dat we op dit moment te weinig punten hebben voor het getoonde spel hoop ik nog wel dat het team zich gaat mengen in de strijd voor promotie naar de 1e klasse. De kwaliteit is zeer zeker aanwezig. Het zou mooi zijn om met een promotie afscheid te kunnen nemen.”

{loadposition ads}

{loadposition gads}

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter