Ron Timmers van Zwaluwen naar ASWH

0

Het bestuur van ASWH maakt bekend dat Ron Timmers, de huidige trainer van hoofdklasser Zwaluwen, met ingang van het nieuwe seizoen de overstap maakt naar ASWH. Bijzonder is dat de nieuwe trainer in Heer Oudelands Ambacht woont en met ASWH behoorlijk bekend is. In zijn schaarse vrije tijd werd hij de afgelopen jaren regelmatig langs de lijn gesignaleerd.

Na zijn actieve carrière als voetballer, hij was actief als voetballer bij ZSVW, FC Dordrecht en Sparta, ging Timmers aan de slag als hoofdtrainer en werkte sinds 2000 achtereenvolgens bij Sliedrecht, SVW, Leonidas (zo), Groote Lindt, Rijsoord, Nieuwerkerk en op dit moment dus bij hoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen. Vooral bij Rijsoord en Nieuwerkerk was Timmers succesvol door het behalen van diverse periodetitels. Pikant is wel dat dit seizoen Zwaluwen en ASWH in de hoofdklasse B tegenstanders zijn. De eerste ontmoeting eindigde in Ambacht in een 0-2 overwinning voor de Vlaardingers.

{loadposition ads}