Piet Jonas (SNS): ‘We hebben het inmiddels aardig op de rails, er staat best een aardig elftal”

0

08-01-0024-hvlSNS pakte afgelopen weekend de eerste overwinning tegen Botlek. Met slechts vijf punten uit de eerste tien duels loopt het nog niet bij de ploeg uit Stad aan ‘t Haringvliet. „We hadden een aardige selectie. Ik ben vorig jaar een aantal keer wezen kijken. Toen besloten er een paar spelers om weg te gaan. Dat was een behoorlijke tegenvaller. Vervolgens mijn krijgt aanvoerder het advies te stoppen. Dat is moeilijk op te vangen,” stelde Jonas tegenover Midweek Sport, het sportprogramma van Radio Hoekse Waard.

„Ik ben begin denk je dat weleens waar ben ik aan begonnen. Ik heb het eerder bij HBSS aleens meegemaakt toen er 11 wegliepen uit de selectie. Dat gebeurd wel eens. Je hebt je ja-woord gegeven aan de club en dan gaan we aan de slag,” vertelde Jonas. „We hebben inmiddels het aardig op de rails. Ik heb een aantal A-junioren in moeten passen. Daar moeten we het mee doen.”

„Op het moment dat de competitie begint probeer je de opengevallen plekken in te vullen. We zijn nu eindelijk compleet. Dan heb je met deze selectie een aardig elftal. We zullen best tegen nederlagen oplopen, maar als je ziet dat we tegen Hellevoetsluis en Binnenmaas punten pakken, is het dus wel mogelijk.”

Foto: Henk van den Heuvel

{loadposition ads}

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter