ASWH en Leushuis per direct uit elkaar

0

Maandagavond heeft het bestuur van ASWH trainer Willem Leushuis te kennen gegeven de samenwerking per direct te beëindigen. Tegenvallende resultaten van het 1e elftal liggen hieraan ten grondslag.

Leushuis was vanaf het seizoen 2008/2009 in dienst van ASWH. De zeer ervaren trainer kreeg als opdracht ASWH naar de topklasse te loodsen. ASWH haalde die topklasse niet en ook dit seizoen vallen de resultaten tegen. De doelstelling voor dit seizoen was bij de top drie te eindigen. Uitzicht op het kampioenschap is vrijwel verkeken, de vraag is of de top drie nog wel haalbaar is gezien de stand op dit moment. De trainer van het 2e elftal Fop Gouman, die in het bezit is van het trainersdiploma TC 1, neemt tot aan het einde van het seizoen de taken van Willem Leushuis over.

{loadposition ads}

Laat een antwoord achter