Wederom grote zege voor SVV (zo)

0

Voor de derde achtereenvolgende keer wist SVV zondag deze middag een overtuigende 6-1 winst te boeken.

De ploeg kwam in tegenstelling tot de vorige twee keer, waarin het beiden keren op achterstand kwam, nu snel op voorsprong en wederom was het spits Dickie Tijdeman die een groot aandeel had in de zege. De ruststand was na 45 vermakelijke minuten 3-0 en de eindzege was dus wederom 6-1.

Vier goals van Tijdeman werden omringd door een schitterende vrije trap van Ufuk Akkanoglu en een intikker van Faybian Hertstein. Legio kansen voor de Harga bewoners volgden maar het abonnement lijkt vaste prik te zijn. SVV lijkt goed op weg de fantastische prestatie van vorig seizoen te herhalen en mag de komende twee weken in uitwedstrijden trachten de 100% score te behouden.

Gerelateerde Artikelen