Pak slaag voor Rockanje

1

Rockanje kreeg in de uitwedstrijd een flinke nederlaag te incasseren ( 7 – 0 ). Na een onrustig weekje waarin de Arie Bravenboer en Ali al Assade besloten hun schoenen voorlopig aan de wilgen te hangen was het niet vreemd dat er van enige onrust in de Rockanje gelederen sprake was.

Na het al niet zo lekker verlopen duel om de vestingstad bokaal tegen Botlek en de 2 competitie nederlagen van Botlek vond Rockanje een getergd Botlek tegenover zich. 16 min. hield Rockanje stand toen een klein slippertje van doelman Rene van de Meiden de voorbode was van een voor Rockanje wel heel trieste middag in Spijkenisse. Binnen 2 min wisten de gastheren 2x te scoren en toen het na 24 min. al 3-0 was leken de dubbele cijfers in zicht . Na een half uur werd het zelfs 4-0 ,de man achter het scorebord dacht bij zichzelf dit gaat lekker , dit kan me niet lang genoeg duren ik zet gewoon de tijd stil. Gelukkig had de scheidsrechter zijn eigen uurwerk en werd Rockanje dit bespaard ,op slag van rust werd het nog 5 – 0. Of dit nog niet genoeg was zag Rockanje in de rust 2 spelers behoorlijk geblesseerd afhaken.

De tweede helft deed het ergste vrezen ,het was aan Rene van de Meiden te danken dat Botlek niet snel verder uitliep . het laatste kwartier werd de score nog naar 7-0 getild , de wedstrijd was toen uiteindelijk allang gespeeld .triest is wel als je met dermate cijfers voorstaat om nog een speler ( Jurjen Schrage ) uit het veld te trappen . de scheids deed het af met bal werd gespeeld.
Aan trainer Hans de Heer de zware taak het team weer op de rails te krijgen met 3 zware blessures erbij zal dit een hele puzzel worden .

Gerelateerde Artikelen

1 REACTIE