Nootdorp op bezoek bij Rijsoord

0

Na het verlies van vorige week staat Rijsoord weer met beide benen op de grond. Aan de ongeslagen status kwam in de zesde wedstrijd van dit seizoen een einde. Al was het wel zuur dat het winnende doelpunt door Rijnvogels pas in de slotminuut werd gescoord. Verliezen kan en mag, maar de spelers en technische staf hadden maar wat graag een punt mee willen nemen uit Katwijk.

De nederlaag zorgt even voor teleurstelling maar natuurlijk is er ook nog steeds het besef dat de reeds behaalde negen punten hebben gezorgd voor een uitstekende en misschien wel onverwachte start van deze competitie. Afgelopen week zal de technische staf er zeker alles aan gedaan hebben om de wedstrijd tegen Rijnvogels achter zich te laten en zich te richten op de komende tegenstander vv Nootdorp.

Nootdorp is net als Rijsoord afgelopen seizoen uit de eerste klasse (B) afkomstig en heeft net als Rijsoord eigenlijk een prima start. Ook zij hebben reeds negen punten kunnen behalen (drie overwinningen maar ook drie nederlagen). In de eerste wedstrijd bijvoorbeeld werd onze ‘buurman’ RVVH op een (onverwachte) nederlaag getrakteerd. En vorige week werd met 2-1 gewonnen van ‘s-Gravezande terwijl Rijsoord dus de punten moest achterlaten bij Rijnvogels.

Laat het thuisvoordeel Rijsoord maar gunstig gezind zijn, zodat de punten in Rijsoord blijven. Nootdorp zal er zeker alles aan willen doen om die plannen van Rijsoord te dwarsbomen. Wat in het voordeel van Rijsoord werkt is het steeds fitter worden van clubtopscorer Mike van Gool, die maar wat graag zijn eerste doelpunt in de hoofdklasse voor Rijsoord zal willen maken.

De wedstrijd begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur aan de Vlasstraat in Rijsoord. Tot zaterdag!

Gerelateerde Artikelen