Makkelijke winst Vierpolders op TransvaliaZW

0

Deze zaterdag de uitwedstrijd tegen TransvaliaZW op het programma. Dezelfde selectie als vorige week stond weer op het wedstrijdformulier.

De eerste fase gaat de wedstrijd nog gelijk op maar als Jesper Lakerveld in de 10e minuut uit het niets een vrije doorgang heeft naar het vijandelijke doel wordt zijn inzet in eerste instantie nog gekeerd door de keeper, echter de attent meegelopen Glenn Stoffers scoort wel door de terugspringende bal beheerst in het doel te werken. Het is meteen ook het kantelpunt in de wedstrijd want hierna is het Vierpolders dat de wedstrijd domineert. In de 13e minuut is het Jelle Troost die alleen op de keeper afgaat maar zijn inzet wordt gepareerd door de Rotterdamse keeper. In minuut 16 is het Lakerveld die de bal vanaf de zestienmeterlijn vanuit de draai vol op de lat schiet maar nog geen doelpunt opleverend. Dan, in een tijdbestek van een luttel kwartier, weet Lakerveld met een onvervalste hattrick drie keer het net te vinden. Bij de eerste van de serie van drie weet Lakerveld uit een scrimmage voor het doel het laatste zetje te geven hierna volgen nog twee doelpunten van Lakerveld waarbij Douwe Zijlstra in beiden gevallen de assist verzorgde. In de 35e minuut is het Zijlstra zelf die de 5 – 0 ruststand op het scorebord weet te brengen als hij de voorzet van de uitstekend mee opgekomen Ruud Prins doeltreffend kan afronden.
De tweede helft is dan eigenlijk nog maar een formaliteit. De blauwzwarte brigade van oefenmeester Bestebreur schakelt een tandje terug maar weet ook in de tweede helft nog drie keer te scoren. In de 67e minuut is het de net ingevallen Dave Leentvaar die goal nummer 6 aantekent en drie minuten later is het Ruud Prins die een voorzet van Jelle Troost binnen kopt. Vijf minuten voor tijd is het Patrick Scheerhoorn die de eindstand op 8-0 weet te bepalen.

Opstelling Vierpolders: 1 J.d.Jong, 2 M.Lodder, 3 M.Straatman, 4 T.Thijssen, 5 R.Prins, 6 S. Hokke,7 G.Stoffers (75e 14 P.Scheerhoorn), 8 D.Toissant (65e 12 D.Leentvaar), 10 J.Lakerveld,11 J.Troost (83e 15 T.Hokke)

Gerelateerde Artikelen