Samba Topscorer: Rombouts (Meeuwenplaat) en duo BZC/Zuiderpark stijgen met stip

2

Het Samba-topscorersklassement is weer van start. In de divisies en de hoofdklassen wordt momenteel al in competitieverband gespeeld. In de lagere klassen begint de competitie over anderhalve week.

Spijkenisse-aanvaller Michael van Dommelen heeft in de derde divisie een mooie start. De aanvaller tekende al voor vier treffers en is daardoor koploper. Bart Deprez speelde pas twee duels maar mikte al drie keer raak. De derde plaats is voor Excelsior Maassluis-speler Gerwin Lake. Lake, die overkwam van Jong FC Dordrecht, tekende voor twee treffers.

In de lagere competities zijn Youri Rombouts (Meeuwenplaat) en het BZC/Zuiderpark (za)-duo Papa en Martha sterk van start gegaan. Rombouts tekende in het duel tegen Besiktas voor liefst vijf treffers. Kenny Papa en Benjamin Martha troffen vier maal doel.

Samba Topscorer

DELEN