Jong Vitesse en Magreb’90 ruilen in derde divisie

3

Jong Vitesse zal komend seizoen niet in de derde divisie (za) spelen. Het tweede elftal van Vitesse ruilt van plek met Magreb’90. Magreb’90 neemt in het speelschema de positie van Jong Vitesse in. Dat betekent dat Magreb’90 in de tweede speelronde ASWH ontvangt.

Met het verplaatsen komt er een einde aan de discussie over de beloftenelftallen. Voor Jong Vitesse komt de derby tegen Jong De Graafschap weer terug op het programma terwijl Magreb’90 wellicht financiële compensatie krijgt van de KNVB omdat het van speeldag wisselt.

Gerelateerde Artikelen

3 REACTIES

  1. Lekker , clubs als sc Feyenoord en Hilversum (en meerdere) moesten in de 4e klasse beginnen toen ze van de zondag naar zaterdag gingen met hun standaard team. Maar als je ruilt mag je op hetzelfde niveau blijven