Ferry Seton nieuwe trainer van het 2e elftal van Strijen

3

Vandaag heeft voetbalvereniging Strijen Ferry Seton aangesteld als trainer van het 2e elftal, het zgn. beloftenteam van de club uit de Hoekse Waard, uitkomend in de reserve 2e klasse.

Veel mensen uit de regio zullen de 40 jarige Vlaardinger kennen. Daarbij zullen Strijenaren het seizoen 1999-2000 nog kunnen herinneren. Ferry speelde destijds in de hoofdmacht van Strijen 1, toen nog uitkomend in de hoofdklasse.

Andere van een imposante rij clubs waar Ferry actief is geweest als speler zijn onder meer diverse jeugd- en beloftenteams van Feyenoord Rotterdam en het Nederlands elftal O15 en O16. Verder kwam hij als speler uit voor Levante (Spanje), Beerschot (Jupiler League België), Feyenoord AV, Zwart Wit ’28 en CWO.

Ferry heeft na zijn actieve voetbalcarrière ruim 6 jaar geacteerd als hoofdtrainer bij Maasstad Tediro en sc Zuiderpark. Vandaag hebben Seton en v.v. Strijen dus een overeenkomst gesloten voor het onder zijn hoede nemen van het beloftenteam van de club. “Ik heb er zin in!”, aldus een enthousiaste Ferry!

Seton zal nauw gaan samenwerken met hoofdtrainer Geert Meijer. Zijn taak zal onder meer zijn om de spelers die komend seizoen en de afgelopen jaren zijn overgekomen uit de jeugd en die nog niet direct aan kunnen sluiten bij het niveau van het 1e elftal, zodanig te trainen dat ze in de toekomst wel als speler kunnen meedraaien in de hoofdmacht. Op deze manier geeft de voetbalvereniging Strijen verder uitvoering aan haar wens om het 1e en 2e elftal zoveel mogelijk uit spelers uit de eigen jeugdopleiding te laten bestaan.

Gerelateerde Artikelen

3 REACTIES