BVCB zoekt hoofdtrainer

45

Door promotie naar een BVO van de huidige hoofdtrainer heeft voetbalvereniging BVCB per direct een vacature voor de functie van hoofdtrainer.

BVCB is mooie voetbalclub in Bergschenhoek met ongeveer 1050 leden. De hoofdmacht speelt dit jaar in de 2e klasse D van West ll. Gezien de indeling staat er een mooie competitie voor de deur. De club zoekt een enthousiaste clubtrainer met oog voor meer dan alleen het eerste team. Wij zoeken een trainer die kan omgaan met de doelstelling van de club om minimaal 70% van de eigen jeugd in het 1e team te hebben en dus kan omgaan met een jonge spelersselectie, ervaring heeft met het combineren van ervaren spelers en nieuwbakken selectiespelers en kan omgaan met wissellende inzet en resultaten. Als hoofdtrainer geef je, samen met de trainer van het 2e en de assistent-trainers vorm aan het voetbalbeleid van BVCB en ben je eindverantwoordelijk voor de ontwikkelingen binnen de (brede) selectie.

Daarnaast verwachten we van onze hoofdtrainer een actieve rol in de relatie met de trainer van zowel het 2e als het 3e elftal. Het 2e speelt immers reserve 1e klasse en het 3e speelt reserve 2e klasse.

Taken van de hoofdtrainer:

* Het trainen van de selectie.

* Het begeleiden en coachen van de selectie.

* Geeft leiding aan het totale begeleidingsteam van de selectie.

* Het bijwonen van de gebruikelijk vergaderingen, onderhouden van contacten.

De hoofdtrainer moet aan de volgende functie-eisen voldoen:

* Spelers beter maken en eigen jeugdspelers inpassen.

* Opleiding TC ll of gelijkwaardig.

* Kunnen motiveren/stimuleren.

* Voorstander van attractief, aanvallend voetbal.

* Goede contactuele eigenschappen

Sollicitanten worden verzocht een motiverende brief met CV te sturen naar onze secretaris,  Theo Keijzer. e-mail:  algemeen.secretaris@bvcb.nl

Voor informatie kunt u hem contacten op nummer 0636399205

Gerelateerde Artikelen

45 REACTIES

  1. Ian we hebben een goede trainer nodig, en Mick vindt onze club niet leuk vertelde hij ergens eerder op deze site.
    Tsja pussy… zegt meer over jou dan over hem