Selectie en begeleiding OVV zo goed als rond voor komend seizoen

2

OVV heeft de selectie, inclusief begeleiding, zo goed als rond voor komend seizoen. OVV speelt vanaf volgend seizoen haar wedstrijden op zaterdag, nadat de leden akkoord waren gegaan. Feit is dat OVV volgend jaar in de 4e klasse moet beginnen. Gelukkig bleek het merendeel van de spelers hier geen probleem mee te hebben en ziet het als een uitdaging om OVV zo snel mogelijk hogerop te krijgen.

Intussen is duidelijk dat Daan van de Beek, Andre Breinburg, Jordi Brinkerink, Robin Dijkman, Jeroen van Geest, Pascal van Hulst, Timo Lemmens, Jan ’t Mannetje, Terrence van Noord, Ferani van Vugt en Alexander Wagner ook volgend seizoen de kleuren van OVV verdedigen. Verder komen de jeugdspelers Jules Kroef, Niels Bekker en Mees Schouten terug van vv Brielle, om samen met enkele overkomende  A spelers voor hun kansen te gaan om zich in het 1e team te spelen.  Er lopen nog enkele gesprekken, dus de verwachting is dat op korte termijn de selectie gecompleteerd wordt.

Op trainersgebied blijft Rob Vuik, net als de afgelopen twee seizoenen, hoofdtrainer van de hoofdmacht en zal hij geassisteerd worden door Peter van Hulst, die in het kampioensjaar 2015/2016 ook de assistent van Vuik was. Marcel Langeveld gaat als hoofdtrainer van OVV2 aan de slag. Met zijn ruime ervaring gaat Langeveld aan de slag om aan de doelstelling van OVV te werken om op termijn zoveel mogelijk eigen jeugd in het eerste team te krijgen. Verder hebben Gerard Visser (verzorger), Arie van Geest (grensrechter), Rob de Jong (materiaal) en Marco Blok (teamleider) ook aangegeven volgend jaar actief te blijven voor OVV.

Het bestuur is verheugd dat zoveel selectiespelers en begeleiding hebben aangegeven OVV trouw te blijven en zien met vertrouwen de overstap naar de zaterdag tegemoet.

Gerelateerde Artikelen